BURGER 'N SHAKE ALMERE

BURGER 'N SHAKE ALMERE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1350 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger 'n Shake Almere. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 12:10 Burgers de hotdogs waren top!
24 sep 2022 om 15:20 Top Burgers en ondanks afleveren op industrieterrein snel en warm geleverd
22 sep 2022 om 15:54 Amazing service, super tasty burgers. We order from Burger 'n shake regularly and enjoy the food and the service. ALways very fast. Thank you
21 sep 2022 om 21:22 De Feta patat was weer heerlijk. De frisse salsa bracht de patat mooi in balans. De yoghurt shakes hebben herkenbare smaken (framboos smaakt echt naar framboos) en van de burgers hebben wij ook genoten.
21 sep 2022 om 8:24 Eten was lekker maar bijna koud. Daarnaast hamburgers op zijn kant vervoerd oid want alle saus en burger inhoud lag naast het broodje waardoor hele broodje onder zat en klef was geworden.
19 sep 2022 om 12:08 Ik had een beef ‘n brooklyn burger met friet, het eten was heerlijk en de bezorger was er sneller dan verwacht! Helemaal top dus
19 sep 2022 om 10:50 Twee uur gewacht op bezorging alles was lauw tot koud het hamburgerbrood was geheel klef, gewoon smerig om te eten! De friet met bacon en kaas was één dikke kluit en dat voor 25€ !!!!! Hier bestel ik nooit meer!!
10 sep 2022 om 19:47 Heerlijke burgers. Zacht vlees, lekker belegd. Goed pittig. De bezorgtijd : exact wat we gevraagd hadden, zoals altijd
10 sep 2022 om 18:16 Jammer dat je extra betaald voor 2 sauzen maar het niet krijgt, vervolgens na bellen en nemen ze niet op. Voor de rest was het eten prima, aardige bezorger.
9 sep 2022 om 19:59 Aangegeven bezorgtijd 13 uur, daadwerkelijke bezorging 14.25 uur. Hotdog was koud, kipburger bestond uit broodje, kipburger 3 slappe blaadjes sla en een kwak saus. Patat was volgens mijn collega's niet lekker en had een rare smaak. Overall: slecht!
9 sep 2022 om 10:08 Perfect burger as always :)
6 sep 2022 om 21:33 Frietjes mochten v mij wat langer doorgebakken worden. Was net gekookte aardappelen. Maar de smaak was goed! Burger sowieso altijd goed