BURGER 'N SHAKE ALMERE-STAD

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1855 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger 'n Shake Almere-Stad. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 17:01 We worden eerst gebeld dat het langer dan een uur gaat duren met het bezorgen vervolgens ga ik het ophalen vergeten ze mijn drinken, ging ik het weer halen, kom ik thuis zie ik dat ze ook nog verkeerde saus hebben gezet.
17 jun 2024 om 21:30 Bestelling was 1 uur later bezorgd. Eten zelf was koud. Nooit meer hier bestellen!
17 jun 2024 om 21:12 Ruim 2,5 uur. Really?? En toen ik belde was het er bijna?? Alleen toen duurde het alsnog bijna een uur. Wauw. Kansloos gewoon. Zeg dan gewoon eerlijk dat ik nog een uur moet wachten.
15 jun 2024 om 20:50 Niet compleet en milkshake werd nageleverd 45 minuten later
15 jun 2024 om 9:05 Burger was rauw en dit konden ze best in de beschrijving vermelden als dit standaard zo is. ( ivm zwangerschap kon ik die burger weggooien dus) ook een shake besteld die helemaal gesmolten aankwam.
13 jun 2024 om 21:28 Bestel hier niet mensen! 2,5 uur gewacht. Patat slap en koud. Ook burger is niet te eten, koud en zacht sompig brood.
12 jun 2024 om 21:45 Lekker eten en shakes. Ook de vega klant erg blij met de bietenburger!
11 jun 2024 om 19:41 Fietste friet die ik ooit in me leven heb gegeten. Als ik eraan denk word ik al weer misselijk gadverdamme
11 jun 2024 om 16:16 Weer heerlijk gegeten Alhamdoelilah. Alles was weer perfect. Bedankt.
29 mei 2024 om 9:27 Weer heerlijk genoten van de burger, alhamdoelilah. Alles weer perfect! Mijn Favoriet! Bedankt.
28 mei 2024 om 21:06 It took a long time to get here and food was cold. Ordered two different burgers but both tasted the same.
26 mei 2024 om 20:19 Top ervaring!! lekker eten, warm en snel geleverd!